Mat på konferens

Från tilltugg till meny

HagaForum_7

Snittar

  • 
På mörkt eller ljust bröd
  • Skagenröra
  • 
Gravad lax
  • 
Rökt lax med pepparrot
  • Renstek (lingon)
  • 
Skinka med grov kornig senap
  • Tonfiskröra med parmesan och kapris
  • Ostcréme

Pris per styck 35:-

Drinktilltugg – Kanapé, små öppna munsbitar

  • Skagenröra med löjrom
  • 
Parmaskinka med melon
  • 
Gravad lax med senapssås
  • 
Kronärtskocka på foccaciasnitt
  • 
Getost med rödbetor och honung
  • Rökt rensteksröra med Västerbotten och lingon
  • Ankleverterrin med fikonmarmelad
  • Löjrom med rödlök och crème fraiche

Pris per styck 35:-,
40:- styck för ankleverterrin och löjrom med rödlök

Fyllda baguetter & wraps

  • 
Skagenröra på kräftor eller räkor
  • Kyckling & avokado
  • Vegetarisk, säsongens grönsaker & färskost (sweet chili)
  • Tonfiskröra med parmesan och kapris


Pris per styck 85:-

SNACKS

  • 
Marinerade oliver 25:-
  • Nötter 25:-
  • Salta pinnar 20:-
  • Chips 25:-
  • Rotfruktschips 35:-
  • Torkad frukt blandning 30:-
  • Skuren frukt på fat 30: –