Festvåning

Stockholms självklara Festvåning och aktivitetsanläggning

Menyer för varje tillfälle

Haga Forums fina, luftiga och ljusa restaurang passar utmärkt som festlokal. På Haga Forum erbjuder vi olika menyer och bufféer, allt för att passa just ert tillfälle, allt från mindre gruppbokningar till större festmiddagar. Utöver detta tillkommer en vacker utsikt över Haga Parken och Brunnsviken.

I entréplanet på Haga Forum finns restaurangen där baren och i viss mån även köket är integrerade. Den rymmer max 200 personer. Rätterna på menyn bygger på det klassiska köket med de bästa råvarorna (i huvudsak svenska). Allt på ett modernt sätt i komposition och uppläggning. I samband med restaurangen ligger vår uteservering med plats för 70 personer. Här stör du ingen och kan festa i lugn och ro till sent in på natten. Vi har även bra parkeringmöjligheter samt att buss och pendeltåg ligger endast ett stenkast ifrån oss.

Aktiviteter

Vi sammarbetar med Swedish Event som kan erbjuda ett stort urval av diverse aktiviteter. Aktiviteter som kan upplevas både inomhus och framförallt utomhus där vi har tillgång till hela stora Kungliga Haga parken.

Bokning: info@hagaforum.se        Tel: 08 – 33 48 00